ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σχέδια T-shirt που δημιουργήθηκαν ποτέ. Το σχέδιο δημιουργήθηκε το 1977 για την προώθηση της πόλης της Νέας Υόρκης ως τουριστικός προορισμός.

ένα σχέδιο T-shirt που προέρχεται από μια παλιά προπαγανδιστική αφίσα της Βρετανικής κυβέρνησης κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το σχέδιο είναι πλέον διαθέσιμο σε πολλά διαφορετικά σχέδια και εκδοχές.

το διάσημο σύνθημα της Nike, το οποίο συνήθως εμφανίζεται σε μια μορφή σχεδίου T-shirt. Το σύνθημα έχει γίνει ένα σύμβολο της αθλητικής κουλτούρας και της επιδίωξης της αριστείας.

“Frankie Says Relax” – ένα σχέδιο T-shirt από τη δεκαετία του 1980 που προέρχεται από το τραγούδι “Relax” των Frankie Goes to Hollywood. Το σχέδιο έγινε εξαιρετικά δημοφιλές και έχει αναπαραχθεί πολλές φορές.

“The Rolling Stones Tongue” – ένα σχέδιο που δημιουργήθηκε το 1971 από τον σχεδιαστή John Pasche για την περιοδεία των Rolling Stones. Το σχέδιο απεικονίζει μια γλώσσα με τα χαρακτηριστικά των Rolling Stones και έχει γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σχέδια T-shirt στη μουσική βιομηχανία.

“Che Guevara” – ένα σχέδιο T-shirt με την εικόνα του Αργεντίνου επαναστάτη Che Guevara, που δημιουργήθηκε από τον Iταλό καλλιτέχνη Jim Fitzpatrick.

“The Ramones Presidential Seal” – ένα σχέδιο T-shirt με μια παρωδία του Αμερικανικού Εθνόσημου, που δημιουργήθηκε από τον Arturo Vega για τους Ramones. Το σχέδιο απεικονίζει τα ονόματα των μελών των Ramones αντί των παραδοσιακών κειμένων στο Εθνόσημο.

“Obey Giant” – Το “Obey Giant” είναι ένα σχέδιο T-shirt που βασίζεται στο έργο του καλλιτέχνη Shepard Fairey, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός για τις πολιτικές του αφίσες και τα γκράφιτι. Το “Obey Giant” σχεδιάστηκε από τον Fairey το 1989 και αποτελεί μέρος μιας σειράς αφισών που απεικονίζουν μια μυστηριώδη μορφή που φοράει καπέλο και γυαλιά με μια λέξη “Obey” κάτω από την εικόνα. Η εικόνα του “Obey Giant” έχει γίνει ένα σύμβολο της αντικουλτούρας και της πολιτικής αντίστασης. Το σχέδιο έχει εμφανιστεί σε πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης και τοποθετηθεί σε πολλά δημόσια μέρη σε όλο τον κόσμο. Το “Obey Giant” έχει επίσης χρησιμοποιηθεί σε πολλά σχέδια T-shirt, που έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στην αντικουλτούρα και την αντιστασιακή κουλτούρα.

Μου αρέσει αυτό:

Like Φόρτωση...