🔥 Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 30€

Όροι και προϋποθέσεις

Η εταιρία μας σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα και σας παρουσιάζει τους παρακάτω όρους οι οποίοι αφορούν στις υποχρεώσεις και στα δικαιώματά μας απέναντι σε όλους εσάς τους πελάτες μας.

Τρόποι Παραγγελίας

Για να αποκτήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε:

 • Να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, να ανεβάσετε τη φωτογραφία που θέλετε να τυπώσετε σε αυτά , ή να διαλέξετε απο τα έτοιμα δικά μας σχέδια.
 • Να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας στο τηλέφωνο 210 32 11 540 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 17:00) και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να καταγράψει την παραγγελία σας.
 • Να επισκεφτείτε τα καταστήματά μας όπου το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε εκείνα τα προϊόντα που είναι πιο κατάλληλα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.
 

Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρέχονται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:

 • Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
 • Με Paypal χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
 • Πληρωμή με Iris Payment . Επιλέγοντας την υπηρεσία Πληρωμή μέσω e-banking (IRIS On line payments) , η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται άμεσα, μέσω e-banking της Τράπεζας που συνεργάζεστε με χρέωση του λογαριασμού σας . Η υπηρεσία IRIS, αποτελεί πανευρωπαϊκή λύση που διασφαλίζει την εξόφληση των πληρωμών σε πραγματικό χρόνο παρέχοντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας των συναλλαγών χωρίς να απαιτείται η γνωστοποίηση των προσωπικών δεδομένων και χωρίς ειδική εγγραφή. Επιλέγετε την υπηρεσία IRIS (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό -IRIS on line payment) και την τράπεζα που συνεργάζεστε. Στο επόμενο βήμα καταχωρείτε τους κωδικούς που έχετε ήδη στο e-banking της τράπεζας σας και επιλέγετε λογαριασμό χρέωσης.  
 • Με αντικαταβολή πληρωμή σε μετρητά με την παράδοση . Πληρώνετε μετρητά το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας με την παραλαβή των εμπορευμάτων από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία. Δεν χρεώνεστε κάποιο επιπλέον κόστος για την υπηρεσία αντικαταβολής.

Σύμφωνα με τον Νόμο Ν. 4446 άρθρο 69 § 2, τα παραστατικά προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής) και επαγγελματίες (τιμολόγια) άνω των 500€ δεν μπορούν να εξοφλούνται τοις μετρητοίς (ή με αντικαταβολή), αλλά με τη χρήση οποιουδήποτε ηλεκτρονικού μέσου (πιστωτική/χρεωστική κάρτα, ηλεκτρονικό πορτοφόλι (PayPal), κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Iris κλπ . Η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες εκτός Ελλάδας.

 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί, στους οποίους θα πρέπει να καταθέσετε το ακριβές τελικό ποσό της παραγγελίας σας όπως αυτό αναγράφεται στην επιβεβαίωση παραγγελίας που λάβατε με e-mail, είναι οι παρακάτω:  

           

EUROBANK: GR8302602040000210200626697
ALPHA BANK: GR5001401020102002101122805

Τρόποι Αποστολής

Η παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων σας γίνεται από τη συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών στο χώρο σας ή όπου αλλού μας υποδεικνύετε. Τα έξοδα αποστολής έχουν συμπεριληφθεί στην τιμή και έχουν γνωστοποιηθεί από την αρχή.

 • Παραλαβή από κατάστημα 
 • Αποστολή στο χώρο σας – Κόστος Μεταφορικών

Οι χρεώσεις για τη μεταφορά των προϊόντων αναλύονται στον πίνακα που ακολουθεί:

Ελλάδα

Οι παραγγελίες άνω των 30 Ευρώ, εντός Ελλάδος, αποστέλλονται δωρεάν!

κάτω των 2kg     4.00€ 

κάτω των 10kg     6€    

κάτω των 20kg     12€

κάτω των 40kg     20€ 

κάτω των 60kg     30€

άνω των 60kg     45€

Κύπρος

Βάρος – Κόστος:

κάτω των 30kg     30€

άνω των 30kg     80€ 

Χρόνος Παράδοσης Προϊόντος

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ορίζεται εντός Αττικής σε 3 – 5 εργάσιμες και εκτός Αττικής, σε 5 -10 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από τον τόπο αποστολής της και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα όλων των επιλεγμένων προϊόντων, η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε η παράδοση να εκτελεστεί σε στάδια ή εναλλακτικά να υπάρχει κάποια καθυστέρηση μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Ακυρώσεις

Εφόσον έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας και δεν σας έχει αποσταλεί ακόμα, μπορείτε να την ακυρώσετε για οποιοδήποτε λόγο με σχετικό γραπτό αίτημά σας στο ηλετρονικό μας κατάστημα.

Στην περίπτωση που έχετε ήδη εξοφλήσει την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής κάρτας ή χρεωστικής κάρτας, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται απευθείας στους λογαριασμούς αυτούς. Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται με πίστωση τραπεζικού σας λογαριασμού που θα υποδείξετε με αριθμό IBAN στο γραπτό αίτημά σας. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον προκύψουν έξοδα εμβάσματος, σας επιβαρύνουν. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από το γραπτό αίτημά σας.

 

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές καθώ αυτά έχουν προσωποποιηθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Αντικαταστάσεις

Στην περίπτωση που παραλάβετε βεβαιωμένα προϊόν σπασμένο ή ελαττωματικό, το καταστημά μας θα σας το αντικαταστήσει χωρίς κανένα δικό σας έξοδο, εφόσον μας υποβάλλετε σχετικό γραπτό αίτημα μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Στις πολύ σπάνιες περιπτώσεις που λόγω έλλειψης ή κατάργησης του προϊόντος δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με τους όρους που ισχύουν για τις επιστροφές.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Οι πληρωμές γίνονται μεσω της πύλης της Viva Wallet , η οποία εγγυάται και την ασφάλειά τους.

Η επιλογή «Ο λογαριασμός μου» αφορά στη διαχείριση του καλαθιού αγορών, στην ανασκόπηση προηγούμενων παραγγελιών καθώς και στην επεξεργασία του προφίλ και των στοιχείων σας.

Καλάθι αγορών

Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα που έχετε επιλέξει μέχρι στιγμής. Πληροφόριες όπως ονομασία, ποσότητα ανά προϊόν, κόστος ανά προϊόν, και συνολικό κόστος παραγγελίας είναι διαθέσιμες.

 

Προσωπικά στοιχεία

Μεταβάλετε ο ίδιος τα προσωπικά σας στοιχεία όπως: ονοματεπώνυμο, email επικοινωνίας, κωδικός πρόσβασης, διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση αποστολής, και λοιπά.

Ιστορικό παραγγελιών

 Συγκεντρωτική λίστα προηγούμενων παραγγελιών με συνολικό κόστος και αριθμό παραγγελίας. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε θα μπορείτε κάνοντας απλά κλικ σε μία από αυτές να δειτε την αναλυτική παρουσίαση με στοιχεία αντίστοιχα του καλαθιού αγορών, όπως αυτό είχε διαμορφωθεί σε εκείνη τη παραγγελία και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε άμεσα και γρήγορα προϊόντα από αυτά που είχατε παραγγείλει στο παρελθόν, χωρίς να χρειάζεται να τα ψάξετε πάλι μέσα στις αντίστοιχες κατηγορίες προϊόντων ή σειρές.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση:

 • Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 32 11 540, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 17:00
 • Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας στην οδό Λέκκα 23-25 Σύνταγμα, Αθήνα
 • Αποστείλετε email στο: info@colourmagic.gr για οποιαδήποτε πληροφορία, και στο colourmagic@gmail.com για το τμήμα Πωλήσεων.
 • email
  colourmagic@gmail.com
 • Τηλέφωνο
  210 32 11 540
 • Address
  Λέκκα 23-25, 10562, Σύνταγμα

info@colourmagic.gr